Valokuvatorstain haasteena on tänään Mahdoton Paikka. Tämän mahdottomampaa en äkkiseltään keksinyt:

tylypahka

Kuvassa on Floridan Universal Studiosin Islands of Adventurella vasta avatun Harry Potter osaston suosituin kohde, Tylypahka. Koulun sisällä olisi ollut kuulemma historian paras vuoristoratakyyti. Pääsimme paikalle puoli tuntia ennen puiston sulkemista ja silloinkin jono ajeluun oli vielä tunnin mittainen.

Myöhemmin juttelimme erään paikallisen naisen kanssa. Hänellä oli vuosipassi puistoon, joten hän tunsi paikan millilleen. Hän kertoi, että oli jonottanut ystäviensä kanssa pelkästään pääsyä Harry Potter -maahan 3 tuntia! Kermakaljaa ja taikasauvoja ihmiset jonottivat niin ikään tuntikausia. Jopa matkamuistomyymälöihinkin oli jonot.

Paikka oli kyllä viimeistä piirtoa myöten tarkkaan suunniteltu ja toteutettu, ihan uskomaton kokemus. Mutta on se vaan ihan järjetöntä, että (missä tahansa näistä huvipuistoista) joutuu jonottamaan tuskastuttavan pitkiä aikoja helteessä päästäkseen joko parin minuutin pyörähdykselle tai tuhlaamaan rahojaan. Ihan hulluutta.

Mahdoton paikka.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 270 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: