Opinnoissa on loppusuoralla vaatetuksen kurssi. Tehtävänä oli tehdä yläosan vaate omien mittojen mukaan piirretyllä kaavalla. Lisäksi työssä piti olla kankaan pinnan kuviointia, joskin se sai olla myös erillisenä osana, esim. koruna. Monien tuskaisten työvaiheiden kautta ollaan nyt tässä:

vyotiaistunika.jpg

Vyötiäistunika on mukaelma äitini talouskoulussa tekemästä mekosta/tunikasta.

kello2.jpg

Kelloon löytyi inspis eräästä korukirjasta. Kellotaulu on irrotettu lahjaksi saadusta kellosta, jonka ranneketta ei voinut lyhentää tarpeeksi. Ranneke kiinnitetään neppareilla.

nauharanneke.jpg

Kaula-/rannekoru taas syntyi ihan vahingossa, kun kangasta leikatessa jäi tuollainen pitkä suikale ja päätin ottaa sen hyötykäyttöön.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 235 user reviews.

8 Responses to “”

 1. Arteeni (Sia) Says:

  Ihanan näköinen tunika! Hyvän mallinen ja nätti!

 2. merikukka Says:

  Tosi nätti syksyisen värinen tunika. Tykästyin erityisesti tuohon kelloon. Hyvä idea laittaa se kello rannekkeen päälle, varsinkin jos on nikkeliallergia.

 3. Anniina Says:

  Upeita! Tykkään kovasti tuosta tunikasta… ja tuo kello! Todella mahtavat. 🙂 Eikä tuo koruhärpäkekään ole yhtään pöllömpi. 😉

 4. Sohvi Says:

  Heips! Tulin vastavierailulle ja ihailemaan tuota kelloa, on hieno!

 5. Mewril Says:

  Kauniita juttuja olet saanut jälleen kerran aikaan!

 6. Henna Says:

  Tosi kaunis kokonaisuus!

 7. Minna Says:

  Tää on kanssa tosi kiva kokonaisuus. Ihan jokainen osa :O) Tietty toi tunika on eniten kaunis kun olen juuri tuollaisten vaatteiden suuri ystävä.

 8. Liiolii Says:

  Kaunis tunika ja siihen hyvin sopivat kello ja koru.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: