Kännykkäpussi

Olin ollut niin kilttinä, että joulupukki toi minulle uuden kännykän. Koska se oli niin kaunis ja kiiltävä, sille oli heti ensitöiksi tehtävä ikioma suojapussukka. Toiveissa on, ettei tätä puhelinta tarvitsisi ihan heti maalarinteipillä paikkailla, kuten entistä.

kannypussi.jpg

Löysin varastojen kätköistä ruskean ja puna-lilan huovuttamani levyn, josta leikkasin ensin sopivat kappaleet. Punainen levy oli aavistuksen verran turhan ohutta. Kun levyistä jäi muutamia pitkulaisia silppuja, päätin neulahuovuttaa niitä punaiseen levyyn vahvikkeesti ja samalla koristeeksi. Niinpä pussukasta tuli aika hurjan näköinen, mutta laukussahan sitä enimmäkseen pidetään.

One Response to “Kännykkäpussi”

  1. Maaru Says:

    Soma lohikäärmepussukka!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: