Lankakauppa Amerikan malliin

West Palm Beachissa on lankakauppa nimeltä Great Balls of Yarn. Sain ystävälliseltä henkilökunnalta (hieman vastahakoisen) luvan kuvata liikkeessä. Kuvat ovat vähän suttuisia, sillä kuvaajan jalat menivät veteläksi heti ovesta sisään astuttua ja sydän hakkasi villisti. Liike oli jotain sanoin kuvaamatonta. Luksuslankaa hyllymetreittäin, käsinvärjättyä ja -kehrättyä, mitä vain toivoa saattoi – ja enemmänkin.

Heti sisäänkäynnin vieressä lojuivat nämä valtaisat puikot – Amerikan mallia kerrakseen.

kauppa6.jpg

Liikkeessä suuri osa langoista oli lajiteltu värien mukaan ja pitkä tovi menikin ihan vain imiessä värienergiaa upeista sävyistä. Osa langoista roikkui avonaisina vyyhteinä seinillä tai sitten niistä oli tehty sieviä asetelmia koreihin.

kauppa.jpg kauppa3.jpg

kauppa8.jpg kauppa7.jpg

Pyörin typertyneenä ympäri liikettä ja ihan perimmäisestä nurkasta löysin aarteita: käsinkehrättyjä ja-värjättyjä lankoja.

kauppa2.jpg

Kun aloin edes vähän tointua tästä, löysin lisää kuolattavaa – seinällisen Koigua.

kauppa5.jpg kauppa4.jpg

Lopulta myyjät alkoivat ilmeisesti huolestua ja tulivat kyselemään, aionko ostaa yhtään mitään vai kuvaanko vain. Kädet täristen valitsin muutaman Koigu-vyyhdin ja poistuin huokailemaan ulkoilmaan.

One Response to “Lankakauppa Amerikan malliin”

  1. Mariar Says:

    Kävin juuri myös USA:ssa ja löysin todella hyvinvarustetun ja ystävällishenkisen lankakaupan, lyhyt esittely löytyy täältä: http://pehmeablogi.blogspot.com/2008/03/creative-fibers.html . Sieltä voi sähköpostitse tilata lankoja jne.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: