Junapaita

Topias ei suostu pitämään villapaitoja, koska ne kutittaa. Päätin tehdä pikaisesti vielä tälle talvelle uuden villapaidan merinovillasta, jotta ongelmasta päästäisiin eroon. Väritoive oli ehdoton sininen. Ja kun kuviotoiveenkin sai esittää, ei vaihtoehtoja ollut senkään suhteen: juna.

Joten saanko esitellä Topiaksen uuden junapaidan:

junapaita.jpg

junapaita2.jpg

Siiri toimii mallina, kun herralla iski rimakauhu kameran edessä. Mutta tulipahan testattua sekin, että hyvin suurella todennäköisyydellä pusero on käyttökelpoinen vielä ensi talvenakin.

Lanka on KnitPicksin perulaista merinoa, jonka värjäsin itse sinisen eri sävyillä. Kuvio on tehty silmukoita jäljentämällä erinäisistä jämälangoista. Mallia paitaan otin Moda 2/06 ja 5/07 -lehdistä, omin sovellutuksin tietenkin.

Tämä on muuten ensimmäinen kutomani raglan-hihainen pusero. Ja hyvä tuli. Kuvio vähän pullistelee, mutta en malttanut sitä enää alkaa höyryttelemään. Eiköhän se tuosta aikanaan asetu.

9 Responses to “Junapaita”

 1. inkeri Says:

  Kiva junapaita!

 2. TiinaR Says:

  Hieno paita!

 3. Teija Says:

  Kiva paita, kauniit värit, kyllä minäkin siinä suostuisin poseeraamaan 🙂 OI mikä lankakauppa! Voi sentään…ja tuo simpukkakaulakoru on valtavan kaunis!

 4. punanen Says:

  Ihana paita! Mie rakastan tollasta elävää väriä neuleissa! Ja juna on tosi mainio, ihanaa että siinäkin on samanlaista elävää punaista :). Taitaa olla mieluinen paita, ainakin voisin kuvitella että kummipoikani olisi aivan onnessaan tuollaisesta.

 5. villanne Says:

  Kaunis paita! Ja kuvio on varmasti mieluinen.

 6. Lape Says:

  Erittäin kiva. Minä pidän myös tuollaisesta sävylangasta, antaa kauniin elävän pinnan… Onneks vuoden vanha veljen poika ei oo viel kovin nuuka neuleidensa kanssa, parin vuoden päästä tilanne voikin olla jo toinen 😉

 7. Henna Says:

  Hieno paita! Ja neiti poseeraa ammattilaisen elkein.

 8. Matleena Says:

  Kiva paita ja hienosti neitonen osaa poseerata, voit olla ylpeä molemmista!

 9. Wautsi! Says:

  onpas hieno! meidän Mio haluais heti samanlaisen kun se tykkää kovasti junista.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: