Tv:ssa mainostettiin uutta rasvatonta jogurttia. Mainoksen loputtua Siiri hihkaisee:

– Äiti, tuohan sopis sulle tosi hyvin!

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 234 user reviews.

4 Responses to “”

 1. Pekka Says:

  Nooh, mitä minä tiedän, niin oikein sutjakan näköinen on Siirin äiti. Ehkäpä jugurttipurkin väri täsmäsi tai jotain muuta liikkui Siirin päässä…

  Joskus myös hieman isommat lapset päästävät suustaan varomattomia. Tuttavani 10 vuotias tytär ilmoitti hmm, hieman tukevahkolle isälleen: “Isi, sää näytät ihan pallolta…”.

 2. Itkupilli Says:

  LOL. Voi miten tulee muistoja mieleen, mun tyttaren nimi on kans Siiri ja toi sopis vielakin sen suuhun, vaikka onkin jo 16 v. :))

 3. auringonkukka Says:

  voi että nuo on kyllä hyviä nuo lasten sutkautukset!!
  meilläkii niitä kuulee ja välillä ne on niin hyviä!!

 4. katja Says:

  Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

  Kyselylomakkeeseen

  Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: