Minulla on nyt akuutti laukkumania päällä… Visioita mitä erilaisimmista kasseista ihan vilisee päässä. Eikä tilannetta helpota yhtään se, että muissakin blogeissa esitellään vähän väliä mitä upeampia kesälaukkuja. Ja naapurissakin koukut senkun suhisee ja tulollaan on aivan mielettömän herkullisen värinen laukku. (Terveisiä!)

Esther-kaunokainen sattui valmistumaan ensimmäisenä kahdesta tekeillä olevasta ja ties kuinka monesta suunnitteilla olevasta laukusta. Halusin sen vihreän pienen kesälaukun rinnalle toisen vähän isomman ja nimenomaan tuollaisella kahvasysteemillä. Aluksi aioin tehdä ihan kiinteitä silmukoita, mutta se olis ollut liian tylsää virkata, joten pakko oli kehitellä jotain mukavaa pintakuviota. Tulos yllätti itsenikin todella positiivisesti. Kun kahvat olivat paikoillaan, en voinut kuin ihailla ja hiplata uutta ihanaistani…

Ohjetta kirjoittelin paperille sitä mukaa, kun työ valmistui. Koetan saada sen kirjoitettua puhtaaksi lähiaikoina. Malttakaa siis vielä tovi.

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 257 user reviews.

2 Responses to “”

  1. Martsuli Says:

    Aivan käsittämättömän ihana tuo laukku!! Todella kaunis kertakaikkiaan!

  2. Kati Says:

    ei ei ei eiiiiiiiiiiii ohjetta julkisesti, apua, pelastakaaaaa minuuuuuut *hukkuu laukkuihin*

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: