Kun lumet sulivat ja oli aika laittaa pihaa kuntoon, lähdimme koko perheen voimin ulos haravoimaan. Siirillekin oli ostettu oma pieni muoviharava. Kun Siiri alkoi pitkästyä leikeissään, koetin kannustaa Siiriä haravoimaan kanssani.

“Ei voi, kun siinä tulee niin hiki”, kuului topakka vastaus.

Niinpä.

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 250 user reviews.

2 Responses to “”

  1. Kummitustäti Says:

    Tämä blogi kuuluu ehdottomasti suosikkeihini, koska blogi on niiiiin positiivinen; mitenkään muuten en osaa blogiasi paremmin yhdellä sanalla kuvata. Osaat niin hyvin poimia “lasten suusta” -sanontoja, että arki sujuu niiden voimalla varmasti hymyillen. Noin sitä pitäisi itse kunkin arkea elää, että huomaisi onnen olevan pienissä asioissa 😀 Hyvää jatkoa sinne blogin toiselle puolelle!

  2. Anne.Linna Says:

    Kiitos, Kummitustäti. Enpä ole itse asiaa osannut tuolta kannalta ajatellakaan. Kommenttisi toi hymyn huulille ja piristi pitkää päivää. Mukava kuulla, että pystyn tekemään samoin kanssaihmisille 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: