Ostin jokunen aika sitten Siirille uusia paitoja. Ihan tavallisista trikoopaidoista saa pulittaa ihan hirveitä summia varsinkin, jos paidassa on vähänkään jotain koristetta. Suivaannuin ja ostin ihan yksivärisiä paitoja ja tuunailin ne itse kuntoon.

Kukat tein virkkaamalla, kiinnitin käsin paitaan ja koristelin helmillä. Noiden helmihommien kanssa saakin olla tarkkana – menee tosi äkkiä överiksi…

Pinkki paita ehti olla päällä pari kertaa ilman koristuksia ja sen kohtaloksi koitui pieni pesutapaturma. Siksi se sai pientä ehostusta myös takapuolelle.

tuunauskukat (Custom).JPG tuunauskukat (2) (Custom).JPG
tuunauskukat (3) (Custom).JPG

tuunauskukat (1) (Custom).JPG

Nyt lähden ompelemaan kiireesti, kun lapset ovat päikkäreillä. Jos ompelukset onnistuvat, niin ensi kerralla on luvassa taas uusi laukku ja pari laukkutuunausta. (Tämä varoituksena muille laukkuaddikteille, heh.)

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 232 user reviews.

14 Responses to “”

 1. Susanna Says:

  Todella kauniita paitoja!

 2. Helminalle Says:

  Onpas nättejä paitoja 🙂 – tahtoo kans!

 3. Paula Says:

  Tosi hyvä idea koristella paitoja itse, ja kauniita paitoja nuo ovatkin 🙂

 4. SariV Says:

  Mitä lankaa olet käyttänyt noissa virkkauksissa? Täytyypä katsoa läpi oma lankavarasto ja tyttöjen paitavarasto…

 5. Anne.Linna Says:

  Novitan virkkauslankaa käytin ja koukku tais olla niinkin iso kuin 2,5.

 6. stricker Says:

  Ai kun on ihania paitoja! Pitäisköhän koristella omiakin tylsiä paitoja samantylisillä ideoilla! Ja poitsulle vois tehdä myöskin jotain vähän poikamaisempia kuvioita. Hieno idea!

 7. Johanna Says:

  Voi kun ihana idea. Tämäkin tahtoo 🙂

 8. Tellu Says:

  Suloisia paitoja ja rakkaudella tehtyjä! Katselin tuota ensimmäistä isoa kukkaa ja samalla muistui mieleeni, miten kukasta, jossa on kahdeksan terälehteä saa tehtyä helposti perhosen: kukka taitetan kahtia ja tehdään jollakin vartalon kohta sekä lisätään tuntosarvet. Olen sellaisen perhosmagneetin ostanut jostakin myyjäisistä. Voin joskus laittaa kuvan omaan blogiini, jos ideat loppuvat.

 9. Anne.Linna Says:

  Tellu, kuulostaa kivalta idealta tuo perhonen. Jos jaksat, niin laita ihmeessä kuva näkyviin.

 10. Martsuli Says:

  Ihanat paidat! Kunpa itsekin jaksaisi tuollaisia koristeita tehdä…

 11. juuli Says:

  Ihanasti koristeltuja paitoja! Ja helmiäkin vielä… Pitäisiköhän tehdä itselle? Onhan niitä pesukonevaurioisia teepaitoja täälläkin – hmm – kiitos ideasta!

 12. Helminalle Says:

  Hei, juuri viime viikolla virkkasin pari lankaperhosta ja eilen naputtelin ohjeenkin koneelle muistiin. Varmaan samantapaisia kuin Tellun mainitsemat?
  Laitoin blogiini sen ohjeen, jos joku muukin haluaa kokeilla.

 13. tikru Says:

  Aika söpösiä. Pitänee testailla jossain vaiheessa… mitähän mein nuoriherra tykkäis kukkasista paidassa 😛

 14. neja Says:

  Ihanasti tuunattu:)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: