Etsiskelin koneelta kuvia aiemmista käsitöistäni. Löysin pari vuotta sitten Siiri-vauvalle tekemäni fleece-puvun sekä viime keväänä valmistuneet villakangastakin ja tuulipuvun. Viime joulun alla tein Siirille synttärimekon ja liivihameen.

Liivihameen kanssa samassa kuvassa oleva ponco on äitini käsialaa – hän onkin todella taitava käsittelemään neulepuikkoja ja virkkukoukkua! Molemmat lapset ovat päässeet jo usein nauttimaan hänen upeista neuleistaan mm. villapukujen, -lakkien, -lapasten, -sukkien ja -peittojen muodossa. Itse sain jouluna häneltä aivan iki-ihanat taikajakun ja hartiahuivin.

Hattukansioon lisäsin kuvan ihan tuoreesta kukkahatusta, jonka sai hyvä ystävättäreni. Toinen rakas ja pitkäaikainen ystävättäreni sai joululahjaksi vapaalankahuovutetun huivin, jossa oli mukana myös huovutusvillaa.

kukkahattu(Custom).JPG

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 250 user reviews.

One Response to “”

  1. Anonymous Says:

    😐

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: