Äitini kaipaili itselleen uutta laukkua työmatkoja varten. Minähän heti innokkaana tarjouduin tekemään hänelle laukun, sillä mielessäni on muhinut jo pitkään ajatus huovutetusta laukusta. Itselleni en sellaista avio-onnen säilymisen takia ole uskaltanut alkaa väsäämään – laukkuja on nyt jo enemmän kuin tarpeeksi (ainakin miehen mielestä). Mutta nyt oli hyvä syy.

aidinlaukku (Custom).JPG

Laukku on huovutettu kaavan avulla. Mukaan on huovutettu jälleen pieni pitsiliina. Kahvat on myös huovutettu. Laukun vuori on puuvillakangasta ja vuoriin on kiinnitetty taskut kännykälle ja avaimille. Vetoketjun sijaan päädyin tekemään vuorin yläreunaan nauhakujan – laukku suljetaan siis kiristämällä pussin suu silkkinauhalla.Laukun koko on n. 23X23cm.
aidinlaukku (1) (Custom).JPG

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 186 user reviews.

15 Responses to “”

 1. Sia Says:

  Ihana laukku, olet tosi taitava huopuvien materiaalien kanssa!

 2. Marsvin Says:

  Todella hieno laukku. Oma design on aina hieno!

 3. Ultsi Says:

  Tosi tyylikäs laukku!

 4. joko Says:

  todella kaunis laukku!

 5. Riikka Says:

  Kaunis laukku.

  Miten tuon pitsiliinan saa tuonne mukaan onnistuneesti?
  En ole koskaan tullut ajatelleeksi että tuolleinkin voisi tehdä ja nyt iski sitten inspiraatio.

 6. Riikka Says:

  Niin siis sä olet tuon käsin huovuttanut, minä kun ajattelin neuloa laukun ja siihen liittää tuon liinan. Ehkä se on sitten paras ommella laukkuun jälkikäteen.

 7. Sanna Says:

  Kaunis laukku. Mutta mikä sen avio-onnen vie? Laukun teko itselle? Olen vain kuullut, ettei puolisolle pitäisi neuloa paitaa…

 8. Anniina Says:

  Upea laukku!! Tämä taideteos on sun parhaita laukkuja! Olet kyllä melkoinen ideanikkari (en suotta sua sillä nimellä kutsu 😉 ) JA luova taiteilija. Kyllä äiti varmasti tykkää laukustaan!

 9. Villasukka Says:

  Aivan käsittämättömän ihana!!!

 10. Hanna Says:

  Aivan mielettömän kaunis laukku!

 11. seijap Says:

  Ei noin kaunista ole olemassakaan!

 12. Anne.Linna Says:

  Voi, kiitos kiitos kaikille!

  Riikka: pitsiliinan päällä on ohut kerros villaa. Jos neuloo laukun, niin sitten liina on kai pakko kiinnittää käsin.

  Sanna: Niin, siis jos vielä erehdyn lisää laukkuja itselleni tekemään, niin mies kyllä menettää hermonsa totaalisesti – sen verran monta laukkua on tullut jo tehtailtua… 😉

 13. Sanna Says:

  Hih. Lukihan tuo itse asiassa tuolla tekstissäkin. Jäi ilmeisesti rivi silmien väliin kun piti jo siirtyä kuvia ihastelemaan 🙂

 14. onnekas Says:

  Eipä voi sanoin kuvailla kuinka kaunis tuo laukku on! en ole vielä nähnyt koskaan itsetehtyä laukkua jollaisen itsellenikin haluaisin, mutta nyt tuli todella kaunis poikkeus.. Haluatko antaa luvan käyttää mallia (hieman tietysti omannäköiseksi muutellen) vai toivoisitko että laukkua ei tuosta vaan kopioida jokaisen käyttöön? ( ja sen ymmärtäisin oikein hyvin, ei ole mukava jos joka toisella vastaantulevalla on samanlainen laukku) Miten tuo pitsiliina on tehty, virkattu tavallisesti yksivärisestä ohuesta langasta vai?

 15. Anne.Linna Says:

  Onnekas: Mukava, kun pidät mallistani. Tottakai voit soveltaa ideaa omaan laukkuusi. (Kaupallinen käyttö on sitten vähän toinen juttu…) Ja juu, pitsiliina on ihan tavallinen puuvillalangasta virkattu liina.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: