Palmikkopipo itse kehrätystä langasta on viimein valmis.

palmikko (2).JPG

palmikko (4).JPG

Malli on omasta päästä, mutta todennäköisesti olen keksinyt vain pyörän uudelleen… Jos joku kuitenkin innostuu kovin tästä piposta, niin voin kyllä ohjeen kirjoitella ylös.
Erityisen tyytyväinen olen kavennuksiin, sillä keksin mielestäni nerokkaan tavan kaventaa palmikoita pois niin, että kuvio säilyy loppuun asti kivan näköisenä. (Kuvassa se ei kylläkään pääse oikeuksiinsa – että kuinka nerokas idea se sitten olikaan…?) Pointtina on, että pienemmät palmikot loppuvat aiemmin ja paksumpi palmikko jatkuu ylös asti.
palmikko (3).JPG

Rukki on saanut tänäaamuna väriä pintaan. Vaalea lastulevy (?) saa kauniin tammisen valepuvun. Jokohan sitä pääsisi pian kokeilemaan…?
palmikko.JPG

Average Rating: 5 out of 5 based on 298 user reviews.

5 Responses to “”

 1. Sia Says:

  Ihana pipo! Minä ainakin olen kiinnostunut ohjeesta!

 2. Anne Says:

  juu ihana!!mäkin tahdon ohjeen=)

 3. Hanna Says:

  Tosi kaunis pipo! Ohje kelpaisi minullekin!

 4. Maarit Says:

  Kyllä on kaunis pipo ja olen kans tosi kiinnostunut ohjeesta !

 5. Villasukka Says:

  Ihanan näköistä tuo sinun oma lankasi pipossa! Ja uusi rukki…haluaisin, mutta kun en vieläkään osaa kehrätä…ei ole aikaa…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: