Sain appivanhemmilta aarteen: käsin veivattavan ompelukoneen, jolla mieheni isoäiti on aikoinaan ommellut.
ompelukone.JPG

ompelukone (1).JPG

Opiskelut ja tällä hetkellä erityisesti käsityötieteen essee vie runsaasti tehokasta peliaikaa käsitöiltä. Meneillään on siitä huolimatta taas yksi projekti (ai miten niin yksi…? Siis yksi enemmän suunnittelua ja erityishuomiota vaativa), josta olen näpsinyt kuvia prosessin edetessä. Lähiaikoina (toivottavasti) vilauttelen siitä ainakin jotain. En kuitenkaan paljasta vielä tämän enempää. Pitää hoitaa nyt ensin nämä pakolliset alta pois…

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 222 user reviews.

One Response to “”

  1. Tarjuska Says:

    Kiitti vierailusta. Mulla on vaatehuoneessa jossain jemmassa tuollainen vanha ompelukone. Harmillista kun runko puttuu. Pojan anoppi oli heittämässä sitä roskiin, kun halusi säästää vain sen valurautaisen jalkaosan. Tosin minä kaipaisin siihen jalkaosaa. Mulla on myös vanha Tikka-kone, joka toimii, mutta se ei ole näin pramean näköinen kuin tämä Singer. Mä en ole ihan varma onko se omani Husgvarna.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: