Askartelin viikonloppuna ystäväpariskunnalle uuteen kotiin viemiseksi tällaisen viinipullon suojuksen/lämmittimen/viilentimen.

pullo2.jpgpullo3.jpg

Paksuun luonnonvalkoiseen askarteluhuopaan on ensin neulahuovutettu harmaasta villasta kuviolle tausta. Kuvio on tehty itse kehrätystä langasta ja neulahuovutettu paikalleen. Kuvio on sommiteltu ja tyylitelty ystäväpariskunnan nimikirjaimista. Lopuksi huopa ommeltiin ompelukonella putkeksi.

Kuvista kiitos Jullelle!

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 167 user reviews.

3 Responses to “”

 1. Altocumulus Says:

  Aivan upea, kyllä kelpaa antaa lahjaksi!

 2. risulintu Says:

  Kiva idea ja upea toteutus 🙂

  Tuollainen jouluaiheella koristeltu voisi olla kiva vaikka “joulukukaksi”. Onko tuo huopa tarkoitus kastella vai käyttää ihan kuivana? Vielä yksi juttu tuli mieleen, että mitenköhän pesu, jos punaviini tahrii tuon kauniin valkoisen huovan? Jospa lisäisi ideaan vielä sellaisen (mikähän sen oikea nimi on?) huopaisen renkaan siihen pullonkaulalle laitettavaksi estämään mahdollisia valumia?

 3. Anne.Linna Says:

  Tuota voi käyttää kuivana tai sitten kastella, jolloin se toimii jäähdyttimenä. Tosin tämä kyseinen kappale ei varmaan kovin hyvin kestä, jos sen erehtyy laittamaan vesihanan alle… Pitää kostutella sisäpuolelta vaikka sumutinpullolla tms. niin ei tuo neulahuovutus mene piloille.

  Juu, sellaisia renkuloita pullon kaulalle on myytävänä kaupoissakin, mutta miksei se voisi olla ihan huovastakin tehty. Hyvä jatkokehittelyidea! 😀

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: