Ohje lisätty!

Antakaahan kommenttia ohjeesta, jos on epäselvyyksiä tai virheitä. Saa toki kommentoida muutenkin.

Edit: Linkki korjattu. Ohje löytyy myös sivupalkista.

Edit2: Lisäsin ohjeeseen langanmenekin: n.50g. Reunasilmukat voi neuloa luonnollisesti myös ainaoikein.

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 164 user reviews.

7 Responses to “”

 1. Tinutski Says:

  linkki meni pipoon, eikä töppösiin niinkuin kai oli tarkoitus?
  Töppöset oli tosi kivan näköiset, joten heti meinasin ohjetta katsella, josko osaisin tehdä.

 2. Anne.Linna Says:

  Tinutski, kiitos kun huomautit. Korjasin linkin oikein. Ohje löytyy kyllä tuolta sivupalkistakin, siellä linkki on oikein.

 3. liisa Says:

  Miksi tehdään ainanurjaa? Sehän näyttää ihan samalta kuin ainaoikea, paitsi on työläämpää.

 4. Anne.Linna Says:

  Liisa, voithan sinä tehdä aina oikeinkin. Eihän sillä taida olla väliä. Minä tein noin, kun aluksi tein eka silmukan nurjaksi. Sitten tajusin, että reuna lähtee kiertymään, jos neulon sen nurjalla oikein. Kun en viitsinyt purkaa, tein sitten aina nurjaa. Ja toisaalta, minusta oli helpompi ajatella piirrosta, kun teki oikealla puolella ekan silmukan nurin ja nurjalla sai päästellä huoletta nurjia silmukoita, eikä tarvinnut miettiä sitä viimeistä silmukkaa sen enempää. Mutta suurin syy on oma laiskuuteni, hih 😉

 5. Rieppa Says:

  Ohjeesta puuttui langanmenekki. On noita pikkunöttösiä Nallea nurkissa pyörimässä, niin minkähän verran tuommoisiin meni? Kauniit tossut, mainio idea, ja ihanaa että jaat sen kanssamme!

 6. Anne.Linna Says:

  Rieppa, hyvä huomio. Vaikea vaan arvioida langanmenekkiä, kun ei ole niin tarkkaa vaakaa.. Mutta mulla oli korkattu kerä, joka ei mennyt edes kaikki. Siis helposti 100g:lla pitäisi pärjätä, ehkä jopa vähemmällä. Mutta tää on ihan täysin arvailua ilman sitä puntaria. Jos saan puntarin lähiaikoina mökiltä jollain opilla, laitan sitten tarkemman määrän.

 7. Anne.Linna Says:

  Punnitsin sukat ja vaaka näytti tasan 50g. Eli eipä juuri mitään. Loistava jämälankatyö! 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: