Eilen illalla yötä myöten tein pojalle villakangastakin.

TAKKI (1) (Small).JPG

Kankaat ovat odotelleet inspiraatiota hyllyssä jo tovin, turhaan. Eilen kuitenkin tajusin, että on viimeinen mahdollisuus tehdä takki, sillä lauantaina olemme lähdössä reissuun, jossa takki on välttämätöntä olla mukana. Ei siinä paljon inspiraatioita enää auttanut odotella. Mutta kyllähän sitä aina mieluummin ompelee kuin kirjoittelee esseetä (jonka deadline on tänään, kääk!), vai kuinka?

Äiti auttoi selaamaan läpi melkoisen kasan käsityölehtiä, kunnes vähiten huono malli löytyi (SK 11/00). Tällä kertaa ei yksinkertaisesti ollut aikaa tehdä muutoksia kaavaan, joten oli tyydyttävä tekemään ohjeen mukaan. Ahdistavaa! Kaikki aika, mitä takin tekoon kuluisi, olisi pois yöunista, joten aika ronskin ottein leikkelin kankaan ja ryhdyin hommiin. Ja tuloskin on sen näköinen… Taskut on kierot ja vinot, helma ommeltu koneella jne. Mutta kun otetaan olosuhteet huomioon, olen kuitenkin ihan tyytyväinen takkiin. Käyttäjänsä päällä (päikkäreillä, joten en saanut kuvaa) se näyttää oikeinkin sievältä.

Lauantaina eli huomenna lähdetään koko sakilla reissuun reiluksi kolmeksi viikoksi. Päivitän blogia parhaani mukaan, mutta älkää hermostuko, jos tulee piiiiiiiitkä tauko kirjoitteluun. Palaan kyllä linjoille marraskuun lopulla viimeistään – toivottavasti virkistyneenä, ruskettuneena ja täynnä uusia ideoita ja intoa.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 198 user reviews.

One Response to “”

  1. Helminalle Says:

    Oikein hauskaa reissua sitten ja bloggailemisiin :)!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: