Siiri osaa lukea

Ainakin melkein… Kiinnostus kirjaimiin on nyt hittijuttu. Siiri haluaisi koko ajan kirjoitella tietokoneella. Jos se ei onnistu, hän kertoo tauotta, kenen kirjain purkin kyljessä lukee. Tähän tapaan:

Tuossa on Siirin kirjain, tuossa on Topiaksen kirjain.

Siiri tunnistaa erehtymättä lähes kaikki kotimaiset kirjaimet. Olenkin yrittänyt viedä asiaa seuraavalle tasolle opettamalla tytölle, että tuossa on S niinkuin Siiri. Ja hyvin on mennyt opit perille:

M niinkuin Mika. (Terveisiä naapuriin :))
M niinkuin Paappa.
M niinkuin Topias.
M niinkuin Naatti.
M niinkuin Juha.
M niinkuin Liisa-mummu.
M niinkuin Heikki-ukki.
M niinkuin Siiri.

Ä niinkuin äiti.
A niinkuin Anne.
E niinkuin Eeli.
K niinkuin Kepa/kokki/kukka/kauppa…
U niinkuin uima-allas.
R niinkuin Ronja.
I niinkuin Inkeri.
Yrjöllä yksi ystävä!
O on ihan omenan näköinen!

Q = ilmapallo

2 Responses to “Siiri osaa lukea”

 1. Petra Says:

  Kylla se Siiri on taitava!

  Meidan nerokas 2v:mme paatteli tanaan aamiaispoydassa etta -me pojat ollaan ihmisia ja tytot on vaan tyttoja. Ja aiti ei ole mikaan hauva!

  Niimpa. On ne vaan niin ihania!

 2. manteli Says:

  meidän neiti 3,5v tunnistaa myös S-kirjaimen ja kirjoittaa itse ISI niin että s-kirjain on yhtäkkiä kääntynyt vaaka-asentoon. Ihana lukea näitä juttujasi, kun ovat noin samanikäisiä nuo meidän mussukat. Meidän on nimeltään Saara!

  Äidin hän kirjoitti eilen mallini mukaan. Kuinka ollakkaan Ä keikahti nurinpäin!!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: