Siiri hoksasi muuanna päivänä, että vessanpönttö on kiva vetää. Hän keksi, että kun käy niistämässä ja laittaa paperin pönttöön, voi käydä sitten painamassa pöntön nappia.

Puutuin tähän tietysti melko pian ja koetin selittää Siirille, miksi pöntön jatkuva huuhteleminen pienen paperinpalan takia ei ole hyvä juttu. “Katsos, joka kerta, kun vedät pöntön, sinne menee paljon vettä. Vedestä täytyy maksaa ja meillä menee paljon rahaa hukkaan, jos pönttöä vedetään turhaan. Ymmärrätkö?”

“Ymmärrän. Ei saa laittaa rahaa pönttöön” , kuului tiivistelmä opetuksestani.

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 267 user reviews.

3 Responses to “”

 1. pia Says:

  Meillä ongelma on ratkaistu jatkamalla lausettasi eteenpäin: “jos päästät vettä turhaan niin sitten ei voida ostaa niin paljon leluja”. Toimii 2½-vuotiaan kanssa.

 2. Meri Says:

  Hei, tiedätkö, että blogisi lähettää koko ajan syötettä blogilistalle, “turhia päivityksiä”.

 3. Anne.Linna Says:

  Meri: Kiitos. Tänään olen yrittänyt korjata asiaa, toivottavasti siitä on apua.

  Kiitos myös Hannalle, joka ystävällisesti auttoi jäljittämään todennäköisen syyn tälle haamupäivitysongelmalle.

  Jos muutosta parempaa ei kuitenkaan tapahdu, laittakaa vain lisää kommenttia asiasta, niin koetan uudelleen ratkaista tämän ikävän ongelman.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: