Mainos: Lastentarvikekirppis huomenna lauantaina 1.4. klo 10-13 Myllyojan seurakuntatalolla Oulussa! Tervetuloa!

Minä oon tuolla siis myymässä joitain noita tekemiäni käsitöitä (huiveja, sorminukkeja ja huovutettuja munia). Tarjolla myös paljon kestovaippoja, kuoria ja kantoliinoja.

Ps. Toivottavasti haamupäivitysongelma on poistunut. Mikäli ei, annathan vinkkiä allekirjoittaneelle. Kiitos avustasi!

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 287 user reviews.

7 Responses to “”

 1. Myy Says:

  Saattaisinpa tullakin, ellei matka olisi niin pitkä.

  Minulla asuu Oulussa joitakain sukulaisia. Olen käynyt syntymässä Kannuksessa, että ihan etelän tyttöjä. 🙂

  Hyviä myyntejä!

 2. Hanna Says:

  Todennäköisesti jos vielä joku valittaa “haamupäivityksistä”, päivitys tulee kun joku on kommentoinut aiemmin kommentoimatonta tai vain yhden kommentin saanutta kirjoitustasi (“No comment” > “1 comment” > “2 Comments”), jolloin bittien määrä on taas sivullasi vaihtunut.

  Mutta tuo nyt ei minua ainakaan häiritse, kun muidenkin kommentteja on mukava lukea 🙂

 3. marja Says:

  Tää on nyt kolmas kerta tässä istuessani kun tämäkin blogi päivittyy tuonne blogilistalle, siis ei oo ainut, menen katsomaan ja ei mitään muutoksia edelliseen.
  Sulla on muuten ihana tytär ja just tuommoisia asioita pitää lasten sanoakin – opettaa aikuisia 🙂

 4. Tikuttaja Says:

  Hieno sivusto; upeita käsitöitä ja hauskoja lausuntoja 🙂

  Arvaus: Haamupäivitysten yksi syy voisi olla oikeassa palkissa oleva animaatio eli kannattaisi ehkä kokeilla sen korvaamista stabiililla kuvalla…?

 5. Hanna Says:

  Animaatio tuskin ehkä on syynä, sillä sen tiedostonimi ei todennäköisesti muutu kuvien vaihtuessa.
  Haamupäivityksien suhteen kun kommenttejakaan ei näyttänyt tulevan, löysin vielä yhden muuttuvan elementin: footerissa olevan sivun renderöitymisajan ja tietokantakyselyjen määrän.

  Tulevatko päivityksesi lähdekoodissa vain tagin sisään? Koska jos niin, ehkä blogilistan oman blogin tietoihisi lisättynä tuo seurattavaksi alueeksi saattaisi auttaa tai sitten, jos tuonne pystyy lisäämään extratageja itse, keksii sinne ne alueet.

  Ja pitäisi selkeästi hankkia oma aktiviiblogi wordpressillä tms. että pääsisi näitä siihen säätämään ja menisin toisten nurkista pyörimästä. Anteeksi 🙂

 6. Anne.Linna Says:

  Hanna: Älä suotta pyytele anteeksi! Ennemminkin olen kiitollinen, kun jaksat asiaa selvitellä. Ei sen animaation kyllä pitäis tosiaan päivityksiin vaikuttaa. Pakko kyllä myöntää, että muilta osin tuo viimeisin kommenttisi pölisi kyllä yli hilseen melkoisella vauhdilla, mutta laitan armaan mieheni asialle. 😉 Jospa tää asia saatais viimein kuntoon. huokaus…

 7. Armas Says:

  Jospa se Hannan (Mikä tietokonefriikki ja ammattilainen! Tervetuloa meille töihin 🙂 ) tietokantakyselyjen määrä on todellakin tuo haamupäivitysten perimmäinen syy. Nyt ne kyselyt ja kestot on poistettu ja seurataan tilannetta.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: