Tutti

Jouluna Siiri lahjoitti tuttinsa Joulupukille, joka ystävällisesti toimitti ne Korvatunturin oraville. Viikon verran tätä tarinaa kertailtiin iltaisin, mutta Siiri tyytyi kohtaloonsa kuin iso tyttö ainakin.

Tutteja ei ole kaivattu neljään kuukauteen, kunnes Siiri eräänä iltana katse maahan luotuna pyysi hiljaisella, surullisella äänellä: “Äiti, hae tutit pois oravilta.” Kyllä äidin sydäntä raastoi. Mutta niin vain taas päätimme, että vauvaoravat tarvitsevat niitä tutteja enemmän kuin Siiri ja valtakunnassa oli kaikki taas ihan hyvin.

2 Responses to “Tutti”

  1. Kati Says:

    voi toista 🙁 Kyllä nuo lapset osaa…

  2. Martsuli Says:

    Voi pikkuista! Muisteli varmaan tuttia, mutta onneksi keksit tuon oravajutun…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: