On tainnut jäädä raportoimatta pari kudonnan kurssiin liittyvää työtä.

Ensiksikin helmikudonnalla Siirille tehty rannekoru. En itse välitä suuremmin tämäntyylisistä koruista, joten päätin tehdä neidille rannekorun hänen lempiväreillään. Korua oli hauska tehdä – näitä voisi tehdä enemmänkin, jos vain olisi käyttöä.

rannekoru.jpg

Eräs kudonnan kurssin tehtävistä oli kokeilla punoa jotain luonnonmateriaalia. Mietin pitkään, mitähän keppejä lähtisin keräilemään pihalta, kun yhtäkkiä muistin paksun Melli-langan, jota oli jäänyt eräästä huiviprojektista jäljelle pieni kerä. Luonnonmateriaaliahan se villakin on, joten päätin testata langan soveltuvuutta korinpunontaan.

Tämän pikkukorin (pohjan koko n. 5 x 8 cm) tein kaislanpunontatekniikalla. Hauska kokeilu, joskin lanka oli aika haasteellinen punottava. Kaisla on sen verran jämäkämpää, että sen käsittely on helpompaa. Kori on luonnollisesti aika lerppu, eikä siis suoranaisesti toimi korina. Mutta sitä voisi kokeilla huovuttaa, jolloin se voisi pysyä paremmin kuosissaan.

lankakori2.jpg lankakori.jpg

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 245 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: