Lasten suosikkilaulu tällä hetkellä on Mörrimöykky. Iltaisin se pitää laulaa kerta toisensa jälkeen unilauluksi. Topias kuuntelee sanoja tarkkaan ja supattaa säkeistöjen väliin omat kommenttinsa.

– Korpikuusen kannon alla on Mörrimöykyn kolo. Siellä on koti, siellä on peti ja peikolla pehmoinen olo…
– Olohuone.

– Syksyn tullen sieniä kasvaa karhun kankahalla. Mörrimöykky se sateessa istuu kärpässienen alla…
– Tuolillako?

– Vaan eipä taida meidän äiti peikkolasta ottaa. Eihän se edes usko, että Mörrimöykky on totta…
– Eipäs ole.

Siiri puolestaan keskittyy miettimään, miksi ne pikkuiset peikot pysyy piilossa kirkkaalla päivänvalolla.

Average Rating: 5 out of 5 based on 226 user reviews.

3 Responses to “”

  1. Tanja Says:

    Lasten suusta kuulee niin syvällisiä ja pohdittuja juttuja, enimmäkseen kysymysmuodossa…Meillä kolmevuotias pistää usein vanhempansa koetukseen visaisilla kysymyksillään:-) Olen saanut vastata kysymyksiin miksi auringossa on säteet, missä valkoiset pilvet tehdään, miksi leikkiautoissa ei ole moottoria jne…Paras käymämme pikkukeskustelu on ehkä: “-Äiti, olenko minä ihminen? -No olethan sinä. Minäkin olen. -Ei, sinä olet nainen.”

  2. ulla Says:

    kommentit tuntuu olevan ihan kohdallaan… =)

  3. Kati Says:

    Antin lempilaulu on myös Mörrimöykky. Paitsi että Antti on ristinyt sen mörkölauluksi… Ja iltaisin toive on “joku pitkä ja kiva laulu” ja kun lauluja ehdottaa, niin ainut joka kelpaa on Mörrimöykky.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: