– Äiti?
– Niin, Siiri?
– Saanko mää mennä sitte Santerin kanssa?
– Ai minne?
– No, naimisiin.
– Santeri on sun serkku. Ei sukulaisten kanssa voi oikein mennä naimisiin.
– No minä meen sitte isin kanssa.
– Ei sekään oikein käy, kun minä oon jo mennyt isin kanssa naimisiin. Keksisitkö sinä jonkun kivan pojan, jonkun lapsen?
– Nooo…. Minä keksin sitte aikuisena.

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 297 user reviews.

5 Responses to “”

 1. Kati Says:

  Kuulostaa tutulta. Antti aikoi mennä naimisiin naapurin Kaisun (5v.) kanssa.

 2. Selena Says:

  Ihanaa:D Koira-lammaslanka on muuten ihanan tuntuista! Ehdin jo pelästyä, että pitää opetella käyttömään todella ohuita sukkapuikkoja. *huoh*

 3. Niina Says:

  Kiitos vastauksesta, käynpä kirjastossa. Ja tutustun kehruusivustoon.
  Meillä on myös tuota naimisiinmenoa pohdittu jo parikin vuotta. Tänä kesänä pihapiirin lapset 4-6v olivat kovin menossa toistensa kanssa ja ryhmissä naimisiin. Siinä sitten pohdittiin aikuistenkin kanssa että kuka voi mennä kenenkin kanssa naimisiin ja miksi vaan 2 keskenään ja miksei voi mennä sisaruksen kanssa naimisiin.

 4. Ilosilmukka Says:

  Meidän 4 v. neiti meinasi vähän aikaa sitten, että hänen ei sitten tarttekaan vaihtaa nimeä, kun menee naimisiin. Minä tietysti kysyin, että mitenkäs niin. Neiti menee kuulemma isoveljen kanssa naimisiin, ja sillähän on jo sama nimi. No joo… olkoon sitä mieltä nyt, eiköhän se mieli muutu, ennenkuin naimaiässä ollaan. Ei tuon meidän jumpuran kanssa viitsi huvikseen väitellä.

 5. helena Says:

  Ja voihan sitä myös rekisteröityä hei! En enää muista kuinka kauan siitä on kun uutisissa oli juttua siitä, miten Ruotsissa voivat homoparit virallisesti rekisteröityä. Olli sattui olemaan kuulolla ja totesi iloisena että “Sittenhän minä ja Simo voidaan rekisteröityä!”. Ei tietenkään vielä ymmärtänyt näistä jutuista vielä yhtään mitään.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: