Korutehtailusta innostuneena olen istunut takapuoli kipeänä tietokoneella surffailemassa eri nettikaupoissa. Helmityötarvikkeiden valikoima on todella laaja verrattuna paikalliseen askarteluliikkeeseen, jossa kaikki tarvitsemani on yleensä vieläpä loppu.

Nettikauppojen ostoskoreihin on helppo napsautella tavaraa ja summat kohoavat äkkiä melkoisiksi. Karsintaa on kuitenkin näppärä suorittaa ostoskorin sisältöä tutkailemalla. Ja mikä parasta, ostokset tulevat omaan postilaatikkoon eikä tarvitse lähteä kaupungille parkkipaikkaa haeskelemaan.

Parin päivän aikana olen siis käyttänyt aikaa (aivan liian paljon) nettishoppailuun. Ja vieläpä ihan turhaan. Ei tule pakettia, ei.

Nimittäin shoppailun lomassa tulee touhuttua monenlaista muutakin. On sulateltava kaikkea näkemäänsä ja suunniteltava projekteja. Tai sitten vaan tulee mokattua jotain tilauksen teko- tai maksuvaiheessa. Paluu takaisin ostoskoriin on mahdotonta – se on tyhjä. TYHJÄ! Monen tunnin työ kadonnut taivaan tuuliin.

No, yritän muistella mitä kaikkea tulikaan tilattua ja teen ostokseni uudelleen. Ja sama toistuu. Kolmannen kerran jaksan vielä hiirtä näpytellä, mutta kun jälleen ostoskori tyhjenee, menee hermot. Antaa olla.

Nettikaupoista saamani palvelu on aina ollut erinomaista. Mutta jos ostaminen on näin työlästä, ei minun hermot ja aika riitä.

Siispä ilmainen vinkki kaikille niille, joilla nettikaupassaan on ostoskorisysteemi: Kehittäkää ostoskorinne sellaisiksi, että ostokset voi tallettaa tulevaisuutta varten ja jatkaa shoppailua vaikka päivien päästä.

Jottei olisi pelkkää marinaa, tässä vielä kuva eilen väsätystä simppelistä kännykkäkorusta sekä em. syystä keskeneräiseksi jäävästä kaulakorusta.
kännykoru.jpg kaulakoru.jpg

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 194 user reviews.

5 Responses to “”

 1. Terhi Says:

  Minä käytän usein näpääimistön print screen nappulaa jolla voin ottaa kuvan selaimen näkymästä. Siitä vaan painamaan print screeniä ja avaamaan napsaistu kuva vaikka paintissa ennen kuin siirryt maksu/tilausvaiheeseen. Kuulostaa ehkä hankalalta mutta huomattavasti helpompaa kuin moneen kertaan samojen tuotteiden pähkäily. Paintistä voit sitten katsoa miltä ostoskori näytti ennen kuin kaikki katosi.

 2. villapeikko Says:

  Huonosti toimivat nettikaupat ovat harmillisia. Yleensä vaihdan kauppaa, jos ostaminen alkaa käydä työstä.

 3. Anonymous Says:

  Villihelmi on ollut nopea: perjantaina tehty tilaus löytyy postilaatikosta maanantaina.

 4. Anne Says:

  Tuntematon, Ei minullakaan ole valittamista palvelusta sinällään. Nopeita tosiaan ovat.

  Terhi, toisella kerralla ymmärsin minäkin kyllä laittaa ylös ostoskorin sisällön, kylläkin wordiin, mutta kuitenkin. Siitä huolimatta tympäisi klikkailla ja etsiä valikoista tuotteet uudelleen…

 5. Julia Says:

  Joissakin kaupoissa ostoskori säilyy seuraavaan ostoskertaan kun olet kirjautunut sisään. Ainakin Luxonia ja Satuhelmi toimivat mielestäni näin. Nuo katoavat ostoskorit on superärsyttäviä!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: