Mitä mökille otetaan mukaan?

Maria-täti teki lähtöä eteisessä. Aiemmin hän oli kertonut menevänsä mökille pääsiäisenä. Siiri tuli ovelle vilkuttamaan ja kysyi: “Lähdetkö nyt sinne mökille? Minkälaisia legoja sinä otat sinne mukaan?”

Siiri sai valita muutamia leluja mukaansa parille viimeisimmälle mökkireissullemme. Kun kassissa oli nukke, auto ja kirja, ehdotin, että otettaisiin mukaan muutama legokin, jotka Siiri sai itse valita ja pakata laukkuun. Luonnollisesti hän siis olettaa, että kaikki ottavat legoja mukaan, kun he lähtevät mökille.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: