Isänpäivälahja miehelleni valmistui viimein joulupäivänä.

Erittäin lanoliinipitoiset villat värjäsin vihertävillä sävyillä ja kehräsin ohuen ohueksi säikeeksi. Kertasin langan kolmisäikseiseksi navajo-tekniikalla. Kokeilin ko. tekniikkaa ensimmäistä kertaa ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Lanka oli edelleen mukavan ohutta, samalla ilmavaa ja toivottavasti myös kestävää.

Langan strategiset mitat on jollain paperilapulla tallessa, hyvin arkistoituna jonnekin…

tommin-sukkalanka2

tommin-sukkalanka

Sukat ovat ihan perussukat, lahjan saajan toivomuksesta erityisen lyhytvartiset. Kovassa käytössä jo olleet ja ilmeisesti mieluisat. Eipä tarvitse jalkoja rasvailla, kun sukat hoitaa homman huomaamatta.

tommin-sukat2 tommin-sukat

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 295 user reviews.

4 Responses to “”

 1. Niina Says:

  Ei voi kiun ihailla kehräys- ja värjäystaitojasi, kaunista lankaa! Minulla villat odottelee edelleen varastossa (viileässä ja paperipussissa) rohkeutta ottaa ne käsittelyyn. Hyvää Uutta Vuotta 2009!

 2. katja Says:

  onpa kauniin väriset!

 3. Seijasisko Says:

  Olinpa iloinen kun löysin sivuillesi! Olen selaillut ihania sivujasi ja nauttinut kauniista käsitöistäsi. Aivan varmasti tulen kyläilemään toistekkin.

 4. Tiina S-H Says:

  Hei Anne! Harjoittelijasi kävi taas ihailemassa tekemisiäsi, aivan ihana lanka ja sukat! Mukavaa kevään odotusta ja terkkuja luokallesi 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: