Rannekkeet ovat pitkään olleet mielestäni yksi turhimmista neuleista. Viimeaikoina olen kuitenkin todennut ne lopulta hyvin tarpeellisiksi kapistuksiksi ja niitä on alkanut kertyä enemmänkin.

Kolean kesän ansiosta opettelin neulakinnastekniikan.

Toiset rannekkeet, joissa on oma aukko peukalolle, tein uudenvuoden talvimyrskyn innoittamana. Lanka on itse kehrättyä mustan merinon ja valkoisen silkin sekoitusta. Kuitusekoitus on ostettu joskus Amerikan reissulla.

mustat-rannekkeet

Jostain löysin maininnan agoran käytöstä terveystekstiileissä, esim. polvenlämmittimissä. Siitä sain kimmokkeen huovuttaa merinosta ja angorasta ohuen ohuet rannekkeet. Lisäsin pintaan hieman myös silkkilankaa tuomaan elävyyttä.

angorarannekkeet

Unelman kevyet, mutta uskomattoman lämpimät. Ihan suosikit. Pitää tehdä toiset vielä pitemmät.

Angora-merino-sekoitus oli autuaallista huovutettavaa ja innostuinkin saman tien huovuttamaan enemmän. Päätin tehdä itselleni uuden hatun. Hatusta tuli kuitenkin liian pieni, joten se päätyy tyttärelle. Vähän se on vielä vaiheessa, mutta en malta olla esittelemättä sitä tässä samassa yhteydessä.

angorahattu

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 175 user reviews.

One Response to “”

  1. kf Says:

    Voi miten kaunis hattu! Siiri on onnellinen, kun on noin osaava äiti, joka kuitenkin tekee välillä pieniä mitoitusvirheitä 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: