Siirin pipo on valmistumassa – kun ehtisi vain istahtaa pitemmäksi aikaa kutimien ääreen, niin voisi tosiaan valmistuakin joskus. Nyt kerkeän kutoa aina puikon silloin toisen tällöin. Mutta puoliväli jo sentään häämöttää.

Vapun alla ehdin kuitenkin tekaista huivin, jonka ristin Lilyksi. (Tässä ohje.) Lily valmistui ihanan nopeasti 10:n puikoilla puolitetusta säielangasta. Säielanka on ihanan pumpulisen pehmeää! Painoa neitokaisella on n. 75g. (Lankaa ostin n. 200g, puolitettu kerä painoi siis n.100g, eikä se kulunut edes kaikki.) Hapsuja en huiviin tehnyt, mutta ne ovat harkinnassa. Mitä mieltä olette?
huivikasassa (Custom).JPG

detailhuivi (Custom).JPG

Lisäilin tässä samalla linkkejä edellisten postausten kuviin. Kuvagalleriaa on siis päivitelty viimeisimpien töiden osalta.

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 282 user reviews.

2 Responses to “”

  1. Myy Says:

    Ihailla täytyy toisten tarmoa. Kivan värinenkin. Ei tarvi hapsuja.

  2. Susanna Says:

    Kivannäköinen huivi! Ja lanka myös vaikuttaa hauskalta.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: