Paketti perillä

Kiitos Vikke! Paketti tuli perille. Ihania lankoja, tuli heti monta ideaa mieleen, mitä niistä voisi tehdä. Tehtävien töiden lista onkin melkoisen pitkä, joten sinne jonon jatkoksi vaan… En laita kuvaa paketin sisällöstä, sillä se löytyy täältä. Mutta laittelen kuvia sitten, kun niistä syntyy jotain konkreettista.

Siirin pipo on muuten jälleen lankakeränä. Piposta meinasi tulla liian pieni. Pääsin jo reilusti puoleen väliin, kun älysin viimein sovittaa sitä. Pöh. Harmittaa siksikin, kun olen päättänyt, että muita töitä ei aloiteta ennen kuin tuo pipo on valmis. No, ei kun uudelleen luomaan silmukoita. Menee taas yöhön, huokaus….

2 Responses to “Paketti perillä”

  1. Susanna Says:

    Mistäköhän johtuu että sun blogista tulee koko ajan haamupäivityksiä? Blogilista ilmottaa usein monta kertaa päivässä että olisit päivittänyt, mutta et sitten olekaan. Vai ootko tekemässä jotain muutoksia blogiin ja siitä johtuu?

  2. Anne.Linna Says:

    Kiitos, että ilmoitit asiasta. 🙂 En tiedä mistä johtuu, mutta on se tosi ärsyttävää.

    Poistan tuon mainoksen lähiaikoina, vaikka sen ei pitäisi kyllä vaikuttaa asiaan. Jos ei sekään auta, niin sitten en kyllä enää tiedä mitä asialle voisi tehdä. Melko monta juttua on jo kokeiltu tähän mennessä… Pitää konsultoida viisaampia.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: