Ninnin idea

Oletteko huomanneet Ninnin ideoimat kommentointiviikot?

Koetan nyt ottaa aikalisän noiden laukkujen kanssa ja keskittyä kolmeen keskeneräiseen huiviin sekä sisustamiseen. Tekeillä on vino pino verhoja ja suururakkana sohvan päällystäminen…

12 Responses to “Ninnin idea”

 1. Sanna Says:

  Vakiolukijasi vaikken ole tainnut aiemmin kommentoida.

 2. Mermaid Says:

  🙂 Minä täällä myös! 🙂

  PS. vastailin kysymykseesi jo omassa blogissa, mutta kun nyt kerran eksyin tänne, niin voin samantien vastata tähänkin; eli Suvi-lanka on siis 50 g kerissä ja yhdessä kerässä on 120 m lankaa.

 3. Anu Says:

  Täytyypä sitten jättää vihdoinkin jälki lukemiinsa blogeihin, kovin usein en ole mitään kommenttia osannut jättää. Mut edelleen, noi siun laukut on aivan ihania!!! Voi kun osaisin tehdä yhtä hienoja!

 4. pinkkitoukka Says:

  Tulin kans kurkkaan.. 😉

  Nämä lohikäärmejutut taitaa olla ainakin pojilla kausiluontoinen pakkovillitys.. Mulla haalarin alkukaava taisi olla 80-luvun kylpyhaalarista.. 😀

 5. Riikka Says:

  Vakiolukija kanssa, Siirin lausuntoja on hauska lukea ja seurailla noitten sun käsitöitten valmistumista. Ihanat nuo 2 viimeistä kassia.

 6. Sari Says:

  UPEA tuo Edna-laukku. Tarvitsisin pienen laukun. Tuollaisen voisi tehdä vaikka kultalangasta. Hmmmmmmmm.

 7. Sia Says:

  Böö! Kävin täällä =DDDD

 8. sirpale Says:

  Heippa!
  Aivan ihania laukkuja sinulla!!

 9. Tommi Says:

  Eipä voi kuin ihailla rakkaan vaimoni tekeleitä.

  Mieltä lämmittää myös kovasti se, että tämän blogin rakenteluun käytetty aika ei ole mennyt hukkaan. Anne päivittää tätä ahkerasti ja mikä hänenkin kannaltaa parasta, täällä todellakin riittää myös muita lukijoita.

  Ei siinä, itsekin yleensä pyydän vaimolta, että hän ei kertoisi näitä Siirin sukkelia letkautuksia minulle, vaan että saisin lukea ne täältä. Pakko myöntää, että olen todella ylpeä isä ja aviomies. Todella hienoja ovat nämä Annen käsityötekeleet, vaikkakin siis saan ihailla niitä täällä kotosallakin. Ja erikoisen ihania ovat rakkaat lapseni. Siitä kiitos kuuluu yksin Sinulle!

  Ja odotan suurella innolla uutta sisustustamme 😀 Vaimon osaamiseen luottaen, hyvä siitä tulee. Tai siis todella hyvä. Tosin näin miehisestä näkökulmasta katsottuna tässä nykyisessäkään ei ole mitään valittamista.

  Mutta otetaan nyt sitten vaikka pari kuvaa Fab5-tyyliin ennen ja jälkeen kotoa, niin pääsette muutkin sitten arvostelemaan.

 10. Kati Says:

  *huoh* kiitos, ei enää nyt tässä kuussa ainakaan yhtään ihanaa laukkua, eihän…pliiiis!

 11. Outi Says:

  Aivan ihania laukkuja olet tehnyt! Tulostin tuossa juuri Ednan ohjeen, pitää koittaa ehtiä jossain välissä tekemään 🙂

 12. Vilma Says:

  Kiitos, kiitos ja kiitos ihanista laukkuohjeista! Toivottavasti ehdin jossain välissä tekemään edes jonkin näistä kaunokaisista. 😀

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: