Armas mieheni lupaili kommentissaan ennen ja jälkeen -kuvia sisustusprojektistani, joten täältä pesee:

Sohva ennen:

sisustusta (Custom).JPG

ja jälkeen:

sisustusta (2) (Custom).JPG

Tulokseen olen ainakin itse todella tyytyväinen. Vähän tuo istuinosan kangas olisi saanut olla tiukemmalla, mutta saa nyt olla noin. Ei se onneksi ole luonnossa ollenkaan niin paha kuin tuossa kuvassa. Sohvatyynyt on silkkiä.

Sohvan lisäksi uusin meidän olkkarin verhot. Olen haaveillut jo pitkään paneeliverhoista ja nyt innostuin toteuttamaan ne viimein. Mutta hommaan en olisi ryhtynyt ilman tätä maailman parasta keksintöä:

sisustusta (1) (Custom).JPG

Rullapäärmepaininjalka. Olisihan minulla hermot mennyt ja aika loppunut kesken, jos olisi pitänyt verhojen sivut alkaa käsin päärmätä. Nyt oli niin makoisa huruuttaa vaan menemään.

Ja tällaiset niistä paneeliverhoista tuli:

sisustusta (3) (Custom).JPG

Tarkoitus on laittaa vielä yhtä vaaleaa kuviollista kangasta kaveriksi, mutta se tulee kauppaan vasta ensi viikolla (toivottavasti). Kuva ei kyllä tee yhtään oikeutta verhoille. Olis pitäny tsuumailla vähän tarkemmin ja ajatuksella… Väri pitäisi olla turkoosi ja suklaanruskea.

Makkariin tein uuden taulun päälystämällä styroksilevyn. Samasta kankaasta tein pari tyynyä. Samaa turkoosia kangasta kuin olkkarissa on sitten verhoina.

sisustusta (4) (Custom).JPG

Kaikki tämä piti tietenkin saada valmiiksi ennen Topiaksen synttäreitä. Ja ettei vaan jäisi stressi iskemättä ja kiire tulematta, halusin tehdä itse kukka-asetelmatkin:

kukkaset (Small).JPG

kukkaset (1) (Small).JPG

Ai niin, värjäsinhän minä vielä mummon vanhan pitsipöytäliinankin vihreäksi tänä aamuna. Se pääsi juhlapöytään, mutta on jo pesussa, joten kuvaa en nyt voi tähän hätään järjestää. Juhlien teemana oli vihreä (ja valkoinen). Kakkukin oli koristeltu vihreillä vaahtokarkeilla. Kylläpä maistui pikkuherralle kakku!

Loppuun vielä hehkutus: Kun Topias nyt saavutti tämän huiman yhden vuoden iän, hän päätti nukkua sen kunniaksi viime yön kokonaan heräämättä. Siis todellakin, 12 tuntia putkeen! Eipä ole tuollaista ihmettä tässä perheessä koettu – ainakaan vuoteen 🙂

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 202 user reviews.

7 Responses to “”

 1. Johanna Says:

  Ihania kukkia ja verhot ja sohva ja…. 🙂

 2. juuli Says:

  Kiva tuo viimeinen kukka-asetelma. Veden varassa, puoliksi upotettu.

 3. Kati Says:

  ihanan näköistä teillä!

 4. ziina Says:

  aivan välittömästi iski tarve tehdä samanlainen kangastaulu meille, kiitos ideasta:)

 5. Mermaid Says:

  Todella kauniita asioita olet saanut aikaiseksi! Kukka-asetelmatkin ovat ihania. Toivottavasti meidän remonttihässäkkä olisi pian ohi (kylppärin jälkeen olisi tarkoitus pintaremontoida muutakin kotia…) niin pääsisi sisustamaan. Valitettavasti vain ompelutaitoni ovat sitä luokkaa, että taidan tyytyä valmisverhoihin… 😉

 6. mursuliina Says:

  wau! emmäoikeinmuutavoisanoa 🙂

 7. Anne.Linna Says:

  Kiitos, kiitos. Olen otettu 😀

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: