Tässä näitä lupaamiani kuvia viikonlopun kehräysoperaatiosta. Villoissa oli selkeästi eroja koostumuksessa ja puhtaudessa, joten langan laatukin vaihtelee. Mitä enemmän kehräsin, sen paremmin tietysti opin taidon, mikä myöskin näkyi langassa. Lopussa tuli jo hämmästyttävän tasalaatuista lankaa – hyvä minä! Mitä paremmin homman oppii, sitä enemmän siihen tulee himo. En malta odottaa, että saan lisää villaa ja pääsen touhuamaan sen kanssa!

Lanka värttinällä. Vasemmalla kertaamaton ja oikealla kerrattu lanka.

kehruuta (Small).JPG kehruuta (1) (Small).JPG

Vyyhdillä:

kehruuta (3) (Custom).JPG

kehruuta (2) (Custom).JPG kehruuta (4) (Custom).JPG

Seuraavaksi sitten värjäilemään.

Hmm… Voi ei, käyköhän nyt lankojenkin ostossa samoin, kuten neuleiden ja melkein kaikkien vaatteiden ostossa – “En viitsi tuota ostaa, kun osaisin tehdä sen itsekin.” Kääk!

Olen minä vähän huovutellutkin viikonloppuna, mutta ne eivät ole millään muotoa julkaisukelpoisia. Kokeiluluontoisia prototyyppejä vasta. Ehkä tulevaisuudessa…

Muistakaahan maskottiäänestys!

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 169 user reviews.

2 Responses to “”

  1. joko Says:

    hienon näköistä lankaa! minullakin on haaveissa kokeilla. pitäisi vaan saada aikaiseksi ostaa värttinä ja villaa.

  2. Anne.Linna Says:

    Värttinä ei paljon maksa – siitä vaan kokeilemaan! On tosi mukavaa puuhaa 🙂

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: