Loma on nyt vietetty ja palattu arkeen. Mukavaa oli mutta mukava oli kyllä tullaa kotiinkin.

Lomareissulla sain mukaani hartaasti odottamani säkillisen lampaan villaa. Säkin sisältö on nyt levitelty parvekkeelle. Koetin jakaa villaa laadun mukaan eri kasoihin, mutta ei se ihan helppoa ollut, kun ei ole raakavillaa koskaan aiemmin käsitellyt. No, pesuhommiin käy nyt tieni – saa nähdä mitä siitä sitten tulee… Karstausta ja kehräämistä kuitenkin luvassa tulevaisuudessa, toivottavasti. Näpsin kuvia työn lomassa ja lisäilen niitä tänne myöhemmin.

Edit: Tässäpä niitä kuvia villoista. Ensin pesemättömät villat kolmessa kasassa:

villat (Custom).JPG

villat (1) (Custom)1.JPG villat (2) (Small).JPG

Tässä sitten pestyä villaa. Kyllähän lähti “väriä”!

villat (4) (Custom).JPG villat (3) (Custom).JPG

Lupaamani arvonnan järjestän lähiaikoina, olkaahan tarkkana…

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 215 user reviews.

One Response to “”

  1. Pirkko Says:

    Ihan hyvännäköistä villaa, minusta tuo ei ole edes mitenkään erityisen likaista. Ja kuitu on tarpeeksi pitkää, että sen kehrääminen onnistuu helposti. Pesussa irtoaa kyllä melkoisesti tavaraa. Lampaat, joiden villaa sain viime syksynä, olivat aivan ilmeisesti asustelleet hiekkaharjuilla, sillä hiekkaa jäi altaan pohjalle paksu kerros.

    Siinäpä riittää sulle karstattavaa ja kehrättävää puhdeilloiksi 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: