Kaunis kiitos eiliseen postaukseen kommentoineille! Hienoja ideoita peiton reunuksiin tuli niin paljon, että eilisen tyhjän pään sijaan visioita sinkoilee ristiin rastiin.Nyt kun osaisi vielä päättää… Mutta itsepähän kerjäsin, hih.

StatCounterin kävijälaskurin mukaan blogissani on ollut kävijöitä jo yli 21 000 maaliskuun puolivälistä alkaen. Blogilistalla häämöttää Top 100 -lista ja tilaajiakin on pitkälti toista sataa. Huisia!

Suuri kiitos kaikille lukijoille! Enpä olisi arvannut moista suosiota odottaa, kun näitä Siirin lausahduksia aloin omaksi iloksi muistiin kirjoitella. Teidän ansiostanne blogia tulee päivitettyä ahkerammin.

Tämä tyttö lähtee lomalle miehen kanssa kaksistaan, joten luvassa on pieni päivityskatkos. Loman jälkeen lupaan järjestää jonkin sortin arpajaiset kiitoksena lukijoilleni. Nyt kohti Riikaa!

P6300045.JPG

(Kunnia kuvasta kuuluu veljelleni. Kiitos!)

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 286 user reviews.

5 Responses to “”

 1. theokratie Says:

  Mukavaa lomaa!

 2. JaaPa Says:

  Hauskaa lomaa!

 3. Hanna Says:

  Lasten lausahdukset ovat niitä hauskimpia luettavia ja Siirillä näyttää mielikuvitusta näihin riittävän. Kiva, että blogisi on ottanut hyvin tuulta alleen 🙂

 4. Satu U Says:

  Siirin, niinkuin lasten yleensä,lausahdukset on parasta piristystä päiviin….niinkuin monesti lapsiperheissä on! Kiva seurailla mitä muillakin tapahtuu!
  Mukavaa lomaa Sinulle!

 5. Sia Says:

  Antoisaa lomaa!!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: