Eipä ole viimepäivinä blogissa paljon kuvia tai käsitöitä vilahdellut. Korjataanpa tämä puute nyt kertaheitolla.

Huovutusvillojen kanssa on tullut lutrattua iltaisin erinäisten kokeilujen parissa. Ei niistä lahjatossuista ilmeisesti kovin suuria traumoja jäänyt – pikemminkin sisuunnuin ja päätin opetella huovuttamaan entistä paremmin.

Tässä ensinnäkin yksinäinen vauvan tossu, joka todennäköisesti ei koskaan saa paria. Nyt kuitenkin tiedän, että tossut saa aikaan pienemmälläkin vaivalla, kun älyää ottaa käyttöön bambuverhon ja rullaa vaan menemään. Kun olis tämänkin älynnyt aikaisemmin…
huopakokeilu (1) (Custom).JPG

Munanlämmittimiä, jotka nämäkin jäänevät yksittäiskappaleiksi. (Tosin, vannomatta paras…)

huopakokeilu (Custom).JPG

Tuikkulyhty, joka on huovutettu pilttipurkin päälle. Joulu tulee vääjäämättä…

huopakokeilu (2) (Small).JPG

Kännykkäkotelo, joka kaipaisi vielä kiinnityssysteemiä ja kaulanauhaa. Tällaiseksi kuitenkin jää, olihan tämäkin vain kokeilu. Läpässä on vanhasta pitsiliinasta leikattu kuvio upotettuna villaan. Ompelukoneella huruuttelin kirjailua pintaa elävöittämään.

huopakokeilu (3) (Small).JPG

Paras pitää säästää aina viimeiseksi. Vauvan peitto, jossa on konekirjailua. Huovan sisällä on harsokangasta tekemässä peitosta käytettävämmän.

huopakokeilu (6) (Custom).JPG

Yksityiskohtia:

huopakokeilu (5) (Custom).JPG huopakokeilu (7) (Custom).JPG

huopakokeilu (4) (Small).JPG huopakokeilu (8) (Custom).JPG

Loppuun vielä avunhuuto: Peitto on ihana, mutta sanokaa, mitä minä teen noille reunoille! Jotain reunuksia peitto kaipaa, mutta millaisia ja minkä värisiä? Ideoita?

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 167 user reviews.

11 Responses to “”

  1. Satu U Says:

    Ihania kaikki varsinkin toi kännykotelo!!

  2. Pia Says:

    Inspiroivia töitä! Tee ihmeessä pitsikännypussi loppuun, vaikka Siirille aarrepussiksi jos ei muuta käyttöä ole (niitä aina tarvitaan…). Reunuksena näkisin mielelläni jotain noista kirkkaista väreistä, vaikka tilkkutyötekniikalla puuvillaisen kaitaleen tai huovutetun i-cord-nauhan. Pia

  3. Maija Says:

    Kiehtovia ja kauniita! Tuossa pitsipalan upotuksessa on jotain jännää, hyvä idis ja sopii tuohon kokonaisuuteen.

  4. Tiina Says:

    Tuohon peittoon kävisi tilkkureunus tai jokin paksumpi kangasreunus. Värin ottaisin noista palleroista. Kivoja huovutuksia!

  5. Jepy Says:

    Tillkureunus olisi tyylikäs, mutta reunuksen voisi myös virkata tai ommella pykäpistoin.

  6. Susanna Says:

    aivan upeita! Sä olet kyllä hirmu taiteellinen ja luova, niinkuin ennenkin olen todennut.

    Huovutettu i-cord voisi olla kiva reunus, mutta näkisin hyvänä myös neulotun pitsireunuksen, minkä sit kiinnittäis käsin ompelemalla.

  7. tikru Says:

    Upeita huovutuksia. Etenkin noi munanlämmittimet on musta hiuput :). Huopapeiton kanttaisin jollakin noitten pallukoitten värisellä kantilla tai sit jopa ehkä mustalla.

  8. Kati Says:

    Minä virkkaisin peiton reunuksen tuolla samalla harmaalla, kuin tuo pitsin pala tuossa kännykkäkotelossa ja kiinnittäisin sen sitten noilla kirkkailla väreillä “jotenkin”. En vielä keksinyt miten…

  9. iona Says:

    Toistan papukaijana, aivan upeita. Etenkin ne peiton kukat! Minä neuloisin vihreästä hahtuvalangasta jollain lehtipitsikuviolla (branching out?, lankakomeron lehtihuivi?) reunukset ja huovuttaisin niitä käsin kevyesti -> sopii sekä huovutukseen että kukkasiin.

  10. Villasukka Says:

    Ihania! Kännykoteloa voisin yrittää apinoida, mutta ainakin tuo koristelusurruuttaminen ompelukoneella täytyyy ehdottamsti muistaa itsekin jatkossa!

  11. Pirkko Says:

    Kivoja töitä, ihan piristyin 😉 Tuohon peitteeseen kävisi mielestäni sellainen perinteinen eli pykäpistoreunus vaikka vihreällä. Jos se ei ole tarpeeksi kestävä, niin sitten (huovutettu) pitsireunus (virkattu tai neulottu). Hahtuvistahan sinä surautat langan sillä värttinälläsi tuosta vaan 😀

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: