Toipilaana ollessa ei kovin suuria juttuja ole voinut tehdä. Apupupu oli juuri sopiva pikku projekti. Pupusta tuli kuitenkin rusakko, kun tilasin “pupulankaa” ja langan tuojalla oli tällainen näkemys pupun värityksestä. No, lopputulos on mielestäni onnistunut, vaikka alkuun hieman hymähtelinkin ajatukselle apurusakosta.
apupupu (1) (Small).JPG apupupu (Small).JPG

apupupu (2) (Custom).JPG

Kuten kuvista voi päätellä, vähän on myös tullut karstailtua lainassa olevalla karstamyllyllä. En tosin ole ihan täysin tyytyväinen sen tekemän jälkeen. Vika voi hyvinkin olla tekijässä, mutta sen verran paljon olen nyt myllyä pyöritellyt, että olisin kuvitellut jo jotain oppineeni rakkineen hengenmaailmasta…

Arvontapalkintoa olen myös aloitellut ja se odottelee viimesilausta. En kuitenkaan paljasta vielä tämän enempää.

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 161 user reviews.

3 Responses to “”

 1. brianna Says:

  Apurusakko on oikein veikeä 🙂

 2. Sinikka Tuomela Says:

  Hei vaan
  Tulin katselemaan sivujasi, kun huomasin että harrastat huovutusta. Työsi ovat oikein kivoja. En itse ole juuri kokeillut märkähuovutusta, joten en siitä tiedä paljonkaan. Minua kiinnostaa myös tuo lainaamasi karstamylly. Mistä niitä voi lainata ja miksi et ole tyytyväinen sen tekemään jälkeen? Minkälaista on karstata tuollaisella myllyllä?? Itse olen karstannut käsikarstoilla, ja se on mielestäni melko hidasta ja kipeyttää pitemmän päälle käsiä. Minulla on muutenkin kädet huonossa kunnossa. Olis tosi kiva kuulla käytännön kokemuksia tuollaisesta myllystä. Ne ovat ainakin uutena hurjan kalliita. Tosin on karstattu villakin arvokasta. Jos vaan ehdit, niin vastaa vaikka blogini sivuilla tai täällä. Hyvät jatkot t.Sinikka

 3. Sinikka Tuomela Says:

  Kiitos Anne pikaisesta vastauksestasi. Ajatella että niitä saa lainata niinkin läheltä kuin Maakarista. Olen käynyt siellä muutaman kerran ostamassa villoja, vaan en voinut kuvitella että siellä voisi olla noita myllyjäkin lainata asti! Olemme miettineet päämme puhki ystäväni Riitan kanssa, miten voisimme saada kokeilla sellaista myllyä. Olemme jopa miettineet että Riitan insinöörimies tekisi sellaisen. Jos kaiken täyttövillankin ostaa valmiina, niin huovuttaminen tulee aika kalliiksi. Kiitos tosi paljon tästä tiedosta mistä kysyä myllyä kokeille. Huippu juttu, että on tämmöinen mahdollisuus olla yhteydessä alan harrastajiin näin helposti. Ei tiedä vaikka joskus tavattais Maakarissa 🙂 Vieläkin kiitellen Sinikka

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: