Popsi, popsi porkkanaa

Siiri rakastaa laulamista ja laululeikkejä. Ruokailuhetket sujuvatkin usein huomattavasti rattoisammin ja jouhevammin, kun lurittelemme lastenlauluja lusikallisten lomassa.

Porkkanat menevät iloisesti alas tutun “Popsi, popsi porkkanaa, hampaita se vahvistaa” -rallatuksen säestämänä. Laulussahan lauletaan myös mansikoista ja hedelmistä: “Maista, maista mansikkaa” sekä “haukkaa, haukkaa hedelmää”.

Eräänä päivänä tarjolla oli makaronilaatikkoa, Siirin lempiruokaa. Koska sopivaa laulua ei äidillä tullut heti mieleen, Siiri päätti soveltaa ja lauloi: “Popsi, popsi porkkanaa, maista maista makaroonia!”.

(Tämä oli muuten niitä harvoja kertoja, kun tyttöä ei tarvinnut patistaa syömään. Hän jopa pyysi lisää!)

2 Responses to “Popsi, popsi porkkanaa”

  1. eusu Says:

    Heips, olen vastavierailulla.

    Siis sinulla on aivan valtavan ihania keksintöjä. Nuo sorminuket ovat valloittavia. Ja huopahattihisi rakastuin todella! Lisäksi ihastumistani töihisi lisäsi se, että niistä todella näkyy se, että osaat valokuvata! Täällä tulen viihtymään jatkossakin! Lisään sinut suosikkeihini!!

  2. Pirre / KP Says:

    Tosi hyvännäköinen blogi sulla! Ja hauska lapsi! 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: