Jotta ei kenenkään tarvitsisi ihmetellä kasvituntemustani, todettakoon, että luontokuvat -kansiossa oleva kuva syysmaitiaisesta on virheellisesti nimetty voikukaksi. Syy tähän anteeksiantamattomaan erheeseen on yksinkertainen: muuttaessani useita raakatiedostoja jpeg-muotoon yhdellä kertaa, ohjelma nimeää kaikki kuvat tyyliin kukka, kukka1, kukka2 jne. Ensimmäisenä oli kuva voikukasta, joten kaikki muutkin kukat, mukaanlukien orvokit, saivat tyytyä tähän nimikkeeseen.

No, miksi sitten yksi voikukka on nimetty hahtuvakukaksi? Huokaus… Mene ja tiedä. Jatkossakin kuvien nimet mitä suurimmalla todennäköisyydellä tulevat olemaan erittäin epäkuvaavia ja epäjohdonmukaisia. Anteeksi, älkää välittäkö! Koettakaa katsoa vain sitä kuvaa, jooko?

Average Rating: 4.8 out of 5 based on 183 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: