Siiri sattui huomaamaan varaston perällä kesää odottelevat hiekkalaatikkolelut ja oli itsepintaisesti sitä mieltä, että ne on n yt ehdottomasti kaivettava esiin: “Siisi haluaa tehdä hiekkakakkuja.”

Kysyin Siiriltä oliko hän nähnyt ulkona viimeaikoina hiekkaa. “Ei, lunta vaan”, kuului vastaus. “No, voikos talvella sitten tehdä hiekkakakkuja”, jatkoin johdatteluani. “Voi tietenkin”, totesi tyttö hetkeäkään empimättä. En edelleenkään tiedä, millä logiikalla tuo vastaus tuli, mutta samapa tuo.

Seuraavana päivänä Siiri oli isänsä kanssa ulkona touhuamassa ja lumen keskeltä se hiekkalaatikkokin bongattiin. Aurinkoinen kevätsää oli jo sulatellut vähän hiekkaa näkyviin ja neitokainen muisteli taas mukavia kesäisiä hiekkalaatikkoleikkejä. Olipa koettanut lumilapiolla hiekkaa kaivaakin, mutta joutunut luovuttamaan jäisen hiekan edessä. Siiri ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi, vaan keksi selityksen tähänkin ongelmaan: “Hiekkalaatikko on lukossa.”

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 227 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: