Kiitos kommentoijille, palautetta on mukava saada. Erityisesti, kun se on ollut noin positiivista. On tullut tunne, että minut on otettu avosylin vastaan.

Sivujen ulkonäostä ja ylipäätään niiden olemassa olosta saan kiittää rakasta aviomiestäni Tommia ja rakasta veljeäni Jullea. Ilman heitä en olisi saanut näin hienoja sivuja aikaan.

Otsikkopalkki on omatekemä ja värimaailma itse valitsema, mutta velipoika on tuossa visuaalisessa suunnittelussa ihan lyömätön. Laitan aina jotain ehdolle ja hän sitten tekee sen viimeisen silauksen. Pari sivupohjaa onkin takataskussa hänen ansiostaan – pääsette ihailemaan niitä, kun kyllästyn tähän versioon. Kiitos Julle!
Mieheni taas teki hurjan taustatyön sivupohjan, WordPressin, kanssa. Sivujen ja kuvien julkaiseminenkaan ei ilman häntä olisi onnistunut ihan näin helposti. Kiitos kulta! Armaan mieheni oma hengentuotos löytyy täältä.

Average Rating: 4.4 out of 5 based on 161 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: