No niin, nyt on eiliset huivit kuvattu ja laiteltu käsityöt-kansioon. Olkaapa hyvät! Ylärivissä kolmiohuivit ja alarivissä kapeammat huivit. Isommat kuvat löytyvät siis kuvagallerian puolelta.
valkKolmio(Custom).JPGTSinKolmio(Custom).JPGLilaKolmio(Custom).JPG

rusk(Custom).JPGVSin(Custom).JPGOranssi(Custom).JPG

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 258 user reviews.

4 Responses to “”

 1. eusu Says:

  No kyllä on upeita huiveja! Oliko sulla niissä tekniikkana se, että käärit lakanaan ja huovutit koneessa? Jos ei niin kuinkas muutoin, ja jos joo, niin kuinka sait lakanarullat pysymään taatusti kiinni?? (nimimerkillä: Joka Kerta Lakana Rulla Auennut Koneessa). Jepsin, nappaan nappiis ja isken sen blogini reunalle, tää on niin mainio paikka katsastella:)

 2. Anne.Linna Says:

  Kiitos kiitos! 🙂

  Juu, lakanaan käärin. 15-17 kohdasta langalla kiinni, hyvin on pysynyt. Aika tiukkaan vaan saa langan vetää. Sormet vaan on kovilla, kun lanka pureutuu ihoon…

 3. Markkas Says:

  Siis mitä ihmettä? Tätä ei ole neulottu vaan heitetty vaan huovuttuvaa lankaa ja koneeseen? Lakanan sisään? Vai olenko ihan hakoteillä?
  😉

 4. Anne.Linna Says:

  Et ole hakoteillä, juuri vapaalankahuovutuksesta on kysymys 🙂 Lankaa asetellaan lakanalle, kääritään rullalle ja sitten koneeseen. On kylläkin aina vähän arpapeliä miten sattuu onnistumaan – huopuuko liikaa/tarpeeksi, aukeaako rulla koneessa, onko lankaa tarpeeksi/liikaa jne.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: