Anteeksi haamuilut. Lisäsin uusia aiheita ja linkitin kaikki vanhat viestit uusiksi. On kertynyt niin paljon tavaraa tuon Käsiyöt-aiheen alle, että päätin pilkkoa sitä pienempiin osiin. Jos siis jotakuta sattuisi kiinnostamaan esim. vain huovutetut jutut, niin nyt löytää helpommin etsimänsä.

Average Rating: 5 out of 5 based on 179 user reviews.

2 Responses to “”

 1. Sia Says:

  Moi 🙂
  Kyselit siitä kirjasta… se on aika perusmättöä. Kirja ja kuvat ovat jostain 80-luvun olkatoppausaikakaudelta, mukana oli paljon kaikkea sellaista mikä ei sykähdyttänyt minua laisinkaan, mutta pari kivaa mallia siellä oli. En vaan enää muista että mitä. Jos haluaa laajan kotikirjaston mistä löytyy kaikki alan kirjat, niin sitten tuon osto on luonnollisesti välttämätön, mutta jos meinaa pärjätä muutamalla kivalla perusteoksella, niin sitten etisisin käsiini parempaa. Mistä päin olitkaan, liikutko tapaamisissa? Voisin ottaa sen selattavaksi mukaan Vantaalle tai Jäkeen…

 2. Sia Says:

  Moi vielä Anne,

  Sorry tuo edellinen viesti, se on nimittäin väärästä kirjasta. Unohda siis se :oops:!

  Traditional Knitted Shawls -kirja on ihan hyvä! Siinä on paljon perus juttuja oman huivin suunnittelusta ja jonkin verran hyviä neulemalleja. Taisipa mukana olla jokin kokonainen huivikin *muistelee..*. Tämä kuuluu siis niihin kirjoihin, mitä voisi hyvinkin ajatella niin valiokirjoihin :wink:!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: