Taiteilijoita oomme kaikki

Siirin puolitoistavuotias pikkuveli on siskonsa lailla kova piirtämään. Kynä ei kuitenkaan pysy pelkästään paperilla vaan taiteiluja löytyy sieltä täältä. Isänsä tituleerasi poikaa Siirin kuullen seinätaiteilijaksi.

“Minäkin olen seinätaiteilija”, innostui Siiri.
“No, sinähän olet seinätaiteilija ja laulutaiteilija ja tanssitaiteilija ja sanataiteilija ja verbaalitaiteilija…”, ylisti ylpeä isä.
“Niin, minä olen oikea taiteilija ja Topias on vasen taiteilija.” Hetken tuumittuaan, tyttö jatkoi: “Tytöt on oikeita taiteilijoita ja pojat on vasen taiteilijoita.”

(Mieheni on vasenkätinen ja välillä vaikuttaa, että pojasta on tulossa myös vasenkätinen. Me “tytöt” olemme oikeakätisiä.)

2 Responses to “Taiteilijoita oomme kaikki”

  1. Pupu Says:

    Söpöä lapsen logiikkaa 🙂
    Kiva lukea tällaisia juttuja.

  2. Anu Says:

    Tämä on kyllä ihana hyväntuulenblogi! Ahkerasti tulee luettua, mutta kommentoitua ei – “Siisillä” on sen verran päteviä kommentteja, että mitäpä niihin lisäämään 😉

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: