Poika kärsii akuutista lapaspuutteesta, joten uudenvuoden vietto mökillä kääntyi lopulta lapastehtailuksi. Koska valmista piti saada nopeasti, lapaset ovat äärimmäisen tylsät perusperuslapaset. Mutta onpahan sentään jotain näytettävääkin pitkästä aikaa, hih.

lapaset.jpg

Tulollaan on kyllä jotain jännittävämpääkin. Pari kansiota pitäisi väsätä opiskeluja varten, mutta niistä aiheutuvaa huonoa omaatuntoa uhmaten aion jatkaa pienimuotoisia kokeiluja useallakin eri saralla. Niistä kerron lisää, kun on jotain oikeaa kerrottavaa…

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 299 user reviews.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: