Opiskelujen puitteissa piti tehdä harjoitustyönä kangaskulho.
DSC_0271.JPG

Kulhon materiaalina on tavallinen puuvillakangas ja sitkeä jäykiste, jotka yhdistetään liimaharson avulla. Kulho on tehty yhdestä soikeasta kappaleesta leikkaamalla siihen kiiloja ja ompelemalla saumat takaisin yhteen.

Materiaalia oli käytettävissä sen verran niukasti, että kulhosta tuli varsin pieni. Itselläni kun ei ole pikku kulholle mitään käyttöä, valitsin kankaaksi lasten Nalle Puh -kankaan ja lahjoitan kipon Siirille leikkeihin, kunhan olen saanut suoritusmerkinnän.

Tämä oli ihan mukava kokeilu, vaikka motivaatio ei missään vaiheessa kovin korkealle noussuntkaan. Mutta eri kankailla ja eri muodoilla voisi saada näyttäviäkin juttuja tehtyä. Lisää aiheesta löytyy mm. täältä.

Average Rating: 4.9 out of 5 based on 176 user reviews.

2 Responses to “”

  1. Sandy Says:

    Ohoh. Mielenkiintoinen juttu ja siistiä jälkeä! Pitääpä tutkia tuo linkki.

  2. Palaga Says:

    Tosi jännä idea! Empä ole ennen tuollaista nähnyt.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: