Siiri virkkaa

Siiri on innokas virkkailija. Ihan oikeita ketjusilmukoita ei vielä synny, mutta antaumuksella tyttö käärii lankaa koukun ympärille. Tänään neiti keksi, että yhteen työhön voi käyttää erivärisiä lankoja. Ja niitä pätkiä leikeltiinkin sitten melko monesta kerästä. Tästä piti kuulemma tulla naapurin Sannille lakki.
IMG_9918.JPG

Topiaskin tykkäisi virkkailla. Hän tosin keskittyy repimään koukun avulla lankakerän sisuksista langat ulospäin saaden aikaan sellaisen harakanpesän, jota ei enää selväksi saa. Yritin tarjota hänelle ihan pientä jämälankakerää virkkausharjoituksiin, mutta pikku-ukko heittäytyi mahalleen maahan murjottamaan pikku nöttösen nähdessään. Asuukohan meillä uusi tulevaisuuden Kaffe Fassett?

One Response to “Siiri virkkaa”

  1. Tanja Says:

    Teillä ehdottomasti asuu uusi tuleva Kaffe Fassett kakkonen! Ihanaa kun lapsi on kiinnostunut käsitöistä…Meidän poika, 2v 8kk, on kiinnostunut aikalailla vain autoista:-)

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: