Siiri ja Topias olivat saaneet telkkarista näkymään Mtv:n provosoivine musiikkivideoineen. Kun huomasin asian, kerroin Siirille, että kun ruudun ylälaidassa näkyy Mtv:n logo, telkkari pitää laittaa kiinni.

– Tämä on sellainen kanava, jota lapset ei saa katsoa. Se ei ole lapsille tarkoitettu ollenkaan. … Eikä kyllä aikuistenkaan tarttis tätä katsella…

– Niin, lapset ei saa katsoa, eikä aikuiset. Tätä katsoo vain möröt.

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 219 user reviews.

One Response to “”

  1. catarina Says:

    Ihana juttu, että jotkut lapset eivät opi ensi sanojaan mainoksista. Muistan kun mainokset alkoivat telkkarista niin sen ajan lasten leikkinä oli mainostaa kaikkea mitä kotona oli. pahvilaatikosta telkkari ja sanat osattiin ulkoa. Nyt jälkeenpäin se tuntuu masentavalta mielikuvitukselta silloin se oli kaikista aikuisista vain hauskaa.
    Ja kyllä oikee mörköooppera on ihana, sen ulkoaoppiminen ei haitannut .

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: