Siiri katseli mainoslehtisen kuvaa:

IMG_0720.JPG

– Äiti, miksi tuolla tätillä on piikki tuossa?
– Se on sellainen koriste… Onko se sinusta hieno?
– On. Onko sinusta?
– Ei. No olisko sinusta muka mukava, jos sinulle laitettaisiin tuollainen piikki?
– Eeeiii! Äiti, nyt sinä höpsötät. Eihän lapsille voi laittaa. Aikuisille vaan. Sitten ku ne on naimisissa.

Vielä hetken kuvaa tarkasteltuaan tyttö tuli siihen johtopäätökseen, että piikki oli tarttunut tätin huuleen vispilästä.

Average Rating: 4.5 out of 5 based on 181 user reviews.

4 Responses to “”

 1. milliini Says:

  Minulla on kans tuollainen piikki tuossa, liekö tarttunut vispilästä, mutta saan siitä myös ihan samanlaisia kommentteja päiväkodissa. On se hieno muttei tuollaisia lapsille voi laittaa.
  Ja kun selitän että se on samanlainen kuin korvis, heti ne kysyy että mikset laittanu sitä sitten korvaan, menit tyhmä huuleen pujottamaan.

 2. heidi Says:

  Siirin ajatukset jättävät minut yhä uudestaan sanattomaksi.

 3. Pekka Says:

  Voihan vispilä! Aika loogisia päätelmiä pikkuneiti tekee. Mitähän mieltä hän olisi ollut niistä huulirenkaista, joita tämän päivän dokumentissä näytti afrikkalaisilla naisilla olevan…

 4. Markka Says:

  Mullakin on vispilästä tarttunut rengas. Hämään lapsia sillä kun mulla ei oo korviksia ollenkaan. “Laitoin korviksen vaan vähän eri paikkaan!”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: