Tiira kyseli kommenteissä valkoisten vauvan sukkien ohjeen perään. Tässäpä se nyt olisi, olkaa hyvät.

Ohje on tosi nopeasti kyhätty hatarien muistikuvien varassa, joten kukin kokeilkoon omalla vastuulla. Kyseessä on kuitenkin niin perusperussukka vartta lukuunottamatta, että eiköhän tuonkin ylimalkaisen ohjeen pitäisi riittää, jos on yhdetkään sukat aiemmin neulonut. Netistä ja kaikista neulonnan perusoppaista kyllä löytynee lisäapuja, jos tarvitsee. Allekirjoittanut ottaa kyllä palautetta vastaan ja kysymyksiäkin saa esittää.

Edit: linkki korjattu. Ohje löytyy muuten myös tuolta sivupalkista jatkossa. 

Average Rating: 4.6 out of 5 based on 203 user reviews.

3 Responses to “”

 1. Hempukka Says:

  The requested URL /wp-admin/anne.linnat.com/photos/vauvasukat.pdf was not found on this server.

  —-Olinkohan liian hätäinen, vai eikö sitä ohjetta ole tuossa linkissä?

  Niin ja moi vaan, eka kertaa täällä kommentoin. Luen kyllä juttusi aina kun olet päivittänyt, kun kuulut suosikkilistalleni.

 2. Anne.Linna Says:

  Kiitos Hempukka! Osoite oli väärin, nyt pitäisi toimia.

 3. Maija Says:

  Hei! Löysin blogisi sattumalta blogilistalta ja jäin lukemaan Lasten suusta -osiota. Mahtavia tarinoita, esimerkiksi Matkalla mato-ongelle sai nauramaan kunnolla.

  Luin tarinan, jossa Siiri oli kirjoittanut sanan ‘päppi’. Minä olen kuullut sanan aiemmin, ja ajattelin jakaa tämän pikku tiedon kanssasi. Pienenä minulla ja siskoillani oli paljon barbeja, ja jotkut niistä tietysti aina menivät rikki. Eli barbien seassa saattoi olla irronneita osia, kutan vaikka pelkästään barbin alaruumis eli jalat, tai torso, jossa yksi käsi jne. Nämä otukset minä ristin päpeiksi ja ne olivat barbileikeissä aina pahiksia.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: