Eräältä kauppareissulta mukaan tarttui Käsityön pikkujättiläinen. …No kun halavalla sai…
IMG_0810.JPG

Kirja on suuremmoinen, todellakin nimensä veroinen. Kuvat ovat huikeita ja erittäin inspiroivia. Mukana on työohjeiden lisäksi myös virikkeeksi kuvia tekstiilitaiteilijoiden töistä.
Teoksessa esitellään perustekniikoita, mutta mielestäni hyvin tuoreella tavalla. Kirja ei missään nimessä ole kuiva ja tylsä käsityön peruskäsikirja vaan värikäs ja luovuuteen kannustava käsityön peruskäsikirja.

Mitään kovin harvinaisia erityistekniikoita kirja ei ymmärrettävistä syistä esittele. Mutta esitellyt aihepiirit käydään läpi mielestäni hyvin kattavasti. Erityisesti ilahduin huovutuksen osuuden laajuudesta.

Jos saat kirjan jostain käsiisi, suosittelen lukemaan siitä kirjoittajan esipuheen – siitä kuvastuu täydellisesti intohimoisen käsityöihmisen ajatusmaailma.

Average Rating: 4.7 out of 5 based on 286 user reviews.

7 Responses to “”

 1. villamokka Says:

  Missä tämä kirja mahtaa olla alennuksessa/tarjouksessa?
  Olen joskus kirjakaupassa tätä selaillut ja laittanut korvan taakse, hankittavien pinoon, mutta korkea normaalihinta on toistaiseksi ollut este.

 2. Palaga Says:

  Olen selaillut tuota kirjakaupassa, vaan en ole raskinut ostaa.

 3. Anne.Linna Says:

  Minä ostin sen Kempeleen Zeppelinissä olevasta kirjakaupasta. En muista kaupan nimeä, mutta toisessa kerroksessa sijaitsee. Eipä se kirja ihan halpa ollut vieläkään, mutta merkittävästi halvempi kuitenkin kuin normaalihintainen.

 4. Virve Says:

  Hei!
  Kiitos mukavasta kommentistasi blogissani. Kyllähän tuolla tapaamisessa olen yrittänyt käydä ja viimeksikin olin. Seuraava tapaaminen on tiistaina 24.4 klo 17. Pääsääntöisesti on toistaiseksi yritetty tavata joka kuun toinen lauantai ja viimeinen tiistai. Itse yritän pitää ajantasalla tuota tapaamisajankohtaa blogissa (pitääkin korjata taas tuo laatikko) ja sitten meillä on yahoo groupseissa oma sähköpostilista OuNe(t?). Marikalta aamunkajoon asti -blogista ainakin saa lisätietoa tuosta listasta, kun hän on se luonutkin. Mukavaa olisi saada uusia kasvoja mukaan tapaamisiin, varsinkin kun olen blogiasi jo jonkin aikaa seuraillut. Toivotavasti nähdään jossain tapaamisessa!

 5. Kati Says:

  Katselin joulun alla kyseistä kirjaa kummitytölle lahjaksi, kun se on jo aika näppärä käsistään, eikä ikää ole kuin 12v. Jos vähän antais lisäsysäystä käsityöharrastukselle. Hinta oli hankinnan esteenä minullakin. Täytyypä äiti/pikkusikko lähettää asialle, jos se vielä olis halvennuksessa…

 6. Minna Says:

  Hei. Tulin heti vastavierailulle :O) Sain tuon kirjan joululahjaksi ja olen kyllä täysin samaa mieltä kanssasi, että hyvä ja kattava kirja. Siitä saa paljon hyviä ideoita. Minä ainakin olen saanut :O) Ehkä vähän liiankin paljon.

 7. Anne.Linna Says:

  Kati, se taisi olla viimeinen kappale, jonka minä ostin… En ainakaan nähnyt silloin siellä enempää. Mutta kannattaa tietty käydä tarkistamassa.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: